Uncategorized

Chefs Reveal the 17 Items They  Always Buy Frozen 

~ According to Food & Wine Magazine writer 

Clarissa Buch Zilberman 

This may come as a shock, but chefs don’t always buy their ingredients fresh or make 

everything from scratch. Take New York chef Josh Gripper, who snacks on Jamaican 

beef patties late at night. He can’t be bothered with making them from scratch, 

especially after a 12-hour shift. That’s why his home freezer is always stocked with a 

few boxes of the pre-made kind. Georgia chef Chris Dickerson agrees. “If something’s 

almost as good [frozen] but much simpler, it’s a no-brainer. Practicality should be a 

consideration when cooking,” he says. So, read on for more items chefs don’t always 

buy fresh or make themselves. 

1.Dough for pies 

2.French Fries 

3.Blueberries 

4.Tator Tots 

5.Peruvian Peppers 

6.King Crab Legs 

7.Shrimp 

8.Dumplings 

9.Jamaican Beef Patties 

10. Octopus Meat 

11.Chicken Nuggets 

12.Puff Pastry 

13.Ice Cream  

14.Peas 

15. Edamame Beans 

16. Pearl Onions 

17. Gluten-Free Bread 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s